EPA/Georgi Licovski
Aljbin Kurti

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, koji je na prevremenim parlamentarnim izborima na Kosovu osvojio najviše glasova, izjavio je da se ideja o razmeni teritorija i diskusija o mapama okončala dolaskom njegove partije na vlast, prenosi Bota Sot.

Kurti je naglasio da je njegova ponuda Srbiji lista dugova koju ima prema Kosovu za ratne obaveze.

On je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poručio da dolazak Samoopredeljenja na vlast znači da je ideja o razmeni granica gotova i da Kosovo ne prihvata uslove koje postavlja Srbija, i ocenio da to Vučić vrlo dobro zna.

2 COMMENTS

  1. Brate mili ala furate vise ove Albance u srpskim vestima! Pa osecam se da sam u Albaniji dok nase lopuze polako kradu i razbijaju Srbiju oni furaju ove akrepe samo da bi svukli paznju sa svojih dela. Boli me vise k…..
    za ove akrepe, bandite i ubice. Hocu da znam sta se desava u mojoj zemlji! Napravili ste veliki otpad od moje zemlje, dopustili da mi Albanci vladaju! Sve bi novine koje pokazuju ove akrepe rasformiraio i zabranio rad! Perete mozak srpskom narodu sa ovima! Pa nisu svetinje sunce mu ljubim! ZASTO SAM SE RODIJO U VREME IZDAJICA I LOPOVA!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here