Tanjug
Emir Kusturica

Prošlo je 25 godina od NATO bombardovanja bivše SR Jugoslavije i od tog dana narod Srbije bukvalno mrzi Severnoatlantsku alijansu, izjavio je režiser Emir Kusturica za ruske medije.

– Naš narod ih mrzi. NATO je napravio zločin koji je nemoguće zaboraviti – rekao je Kusturica u intervjuu za list „Izvestija“.

Prema njegovim rečima, trauma koju je preživeo srpski narod lakše bi se izlečila ukoliko bi se shvatio razlog zbog čega se sve to dogodilo.

– Mislim da je to bio strateški potez. Sovjetski Savez se raspao, a zemlje NATO su želeli da pokažu Evropi ko je tu šef – rekao je on.

Kusturica je takođe ocenio i da je na kraju dana taj „šef“ zapravo bila Srbija jer je upravo ona bila prva koja je pružila otpor globalistima.

5 COMMENTS

  1. Браво
    Брате
    Кустурица
    Наравно је да их презиремо
    Због ТОНА УРАНИЈУМСКИХ БОМБИ

    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  3. Neka rade sta hoce, samo sto dalje od nas. Treba da znaju da ni mrtvi necemo sa njima, i neka se ne trude i ne podmecu kojekakve ubedjivace, ambasadore i slicne. Mogu ponovo da nas bombarduju, posto je to jedino sto znaju, ali da nas slomiju…….nece nikada. Nikada!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here