Kvalifikacije za Ligu Evrope: Čukarički ubedljiv protiv San Đulije

0

 Fudbaleri Čukaričkog
 

Golove su dali Nenad Mirosavljević u osmom, Petar Bojić u 49, Slavoljub Srnić u 89. minutu i Nikola Stojiljković iz penala u nadoknadi vremena. Revanš meča igra se za sedam dana u Andori.

Čukarički je bio bolji i kontrolisao je utakmicu, koja je, međutim, bila otvorena, a San Đulija je imala nekoliko prilika da povede. Čukarički je poveo u osmom minutu posle prve ozbiljne akcije. Petar Bojić je na sredini terena oduzeo loptu i proigrao na levi bok Stojiljkovića, koji je utrčao u šesnaesterac i uposlio Mirosavljevića na petercu, a on je iz prve šutirao i doneo prednost Čukaričkom.

Taj gol nije promenio ništa što se tiče igre, oba tima su nastavila da igraju otvoreno, ali se do sledećeg gola čekalo tek do drugog poluvremena. Akcija je tekla po levom boku, odakle je Rajko Brežančič vratio loptu po zemlji do ivice kaznenog prostora. Tu je primio Petar Bojić, koji se namestio i šutirao u golmanov levi ugao.

Čukarički je imao još nekoliko prilika, dok su gosti pretili uglavnom sa distance i iz kontrapada. Čukarički je veliku prednost stekao u 89. minutu, kada je Filip Stojković sa desne strane po zemlji dodao loptu Srniću, koji se namestio i samo smestio u gol.

U drugom minutu nadoknade vremena Stojiljković je srušen u šesnaestercu, a odmah potom je i izveo jedanaesterac za 4:0 i relativno miran revanš.

Utakmicu na Banovom Brdu je gledalo nešto više od 2.000 ljudi.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here