OC Jahorina

“Poštovani prijatelji,

govoriti o upehu i nenadmašnim istorijskim rezultatima Olimpijskog centra “Jahorina” u protekloj letnjoj a i zimskoj sezoni suvišno je govoriti, a filozofija tog uspeha u koju mi u OC Jahorina verujemo su jaka prijateljstva sa svim subjektima na planini ali i u turizmu. U vreme kada se svi borimo protiv pandemije izazvane koronavirusom (Covid-19) i globalnim ekonomskim krizama pozivamo vas da budete deo tima koji će zajedno sa nama uspešno odgovoriti na sve izazove koji nas mogu dočekati u zimskoj sezoni 2019/20.

Olimpijski centar Jahorina doneo je Covid proceduru za celo skijalište, a pored njih uspostavio je saradnju sa laboratorijom “Centralmed” sa Pala. Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu odmor na našoj planini ove zime imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki i PCR test) na Covid-19.

Medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti testiranje 24 časa pre povratka u matičnu zemlju, a test će im važiti 48h od dana izdavanja testa. Cilj nam je da budući posetioci sigurno i zdravo stignu do svoje zemlje a uz što manje troškove pa smo vođeni istim dogovorili i obezbedili im popust od 5% za usluge testiranja.

Labotaroriju “Centralmed” za dogovor oko testiranja posetioci mogu samostalno kontaktirati na telefon +387 65 024 402 ali i preko OC Jahorina za šta im stoji na raspolaganju kontakt telefon +387 57 270 003.

Takođe predlažemo da svi zajedno učinimo i sledeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i posledica koje virus sa sobom donosi.

Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspešne poslovne i privatne pobede – koje će ujedno stvarati buduće najlepše olimpijske uspomene.

Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijski pozdrav šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo”, navodi se u saopštenju OC Jahorina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here