Lajović, Ivanović i Jovanovski danas igraju na Vimbldonu

0

Dušan Lajović
 

Prvi na teren izlazi Dušan Lajović, koji od 12.30 na terenu broj osam igra meč drugog kola protiv Poljaka Lukaša Kubota, 72. tenisera sveta. Lajović, 84. igrač na ATP listi, do sada nije igrao sa Kubotom.

 

Ana Ivanović u drugom kolu igra protiv Kineskinje Đije Čeng, 66. teniserke sveta. Ivanovićeva, 11. teniserka sveta, do sada je četiri puta igrala sa Čeng i ostvarila dve pobede. Poslednji put igrale su na Ju Es openu 2010. godine, kada je srpska teniserka pobedila sa 6:3, 6:0.

 

Meč je drugi na programu terena broj tri na kome takmičenje počinje u 12.30, duelom Kanađanina Miloša Raonića i Amerikanca Džeka Soka. Bojana Jovanovski i njen partner u dublu Mate Pavić iz Hrvatske igraju meč prvog kola mešovitih dublova protiv špansko-austrijskog para Anabel Medine Gariges i Jirgena Melcera. Meč neće početi pre 18 časova, a još se ne zna na kom terenu će biti odigran.

Svoje mečeve drugog kola igraju prvi teniser i prva teniserka sveta. Španac Rafael Nadal igra od 14 časova na Centralnom terenu protiv Čeha Lukasa Rosola, dok Amerikanka Serena Vilijams u isto vreme, na terenu broj jedan, igra protiv Šanel Šipers iz Južne Afrike.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here