Foto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da ekipi neće biti lako u predstojećem četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Kazahstana, ali da se nada pobedi, na osnovu dobre igre u prethodna dva duela u takmičenju.

– Ekipa Kazastana je odigrala jako dobro u kvalifikacijama, mislim da neće biti lako, ali znamo i šta su naše vrline na terenu. Nadam se da ćemo da uspemo da pobedimo jer smo prethodna dva duela u Insbruku odigrali jako dobro – rekao je Lajović, preneo je Teniski savez.

Teniseri Srbije igraju u sredu od 16 sati u Madridu protiv Kazahstana, u četvrtfinalu Dejvis kupa, a prvi na teren izlazi Novak Đokovć protiv Aleksnadras Bublika.

Srbija je u Grupi F u petak u Insbruku pobedila Austriju sa 3:0, ali je dan kasnije izgubila od Nemačke sa 1:2, pa joj je za plasman u četvrtfinale bilo potrebno da se poklope rezultati u ostalim grupama, što se i dogodilo.

– Trenirali smo prvi put u Madridu, malo umorni od puta i treninga ali i od sinoćnje večeri, gde smo navijali za braću Ruse svim srcem i uz mnogo sreće smo se našli u četvrtfinalu. Bilo je potrebno dosta stvari da se poklopi, to se i desilo. Nadam se da ćemo iskoristiti šansu koja nam je naknadno data – naveo je Lajović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime