EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Lisa Kudrou poznata po svojoj ulozi Fibi u seriji “Prijatelji” na početku karijere mislila je kako će morati imati aktivan društveni život kako bi osigurala uspeh u svojoj industriji.

Nakon što je deset godina glumila Fibi u seriji “‘Prijatelji” Lisa se više nije morala da brine u vezi toga hoće li moći da nađe posao ili ne, međutim na početku karijere strahovala je da će morati da posećuje razne zabave kako bi se našla na naslovnica časopisa.

– Biti “slavan” potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mestima gde će vas fotografisati za razne časopise. To nije teško. Štaviše, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško – rekla je Lisa Kudrou.

– Kad su “Prijatelji” postali popularni, mislila sam da je moj posao biti slavna, pa sam se često pitala na kojim se zabavama moram pojaviti i kad je pristojno otići. Probala sam tako živeti i brzo to zamrzela – rekla je glumica.

– A onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje biti glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla dobiti poslove koje sam želela i uloge koje sam želela da igram dok sam istovremeno imala vremena da odvedem sina u školu i nazad i da uveče budem kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti deo karijere koja mi se nije svidela – rekla je Lisa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here