Nenad Lalatović se vratio u Radnički i biće ponovo šef stručnog štaba niškog kluba, saopšteno je iz kluba.

Lalatović se vraća na mesto uspeha, pošto je u sezoni 2018/2019 sa Nišiljama bio vicešampion Srbije, a u tih godinu dana oboreni su brojni klupski rekordi.

Sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Stankovićem klub je sporazumno i u prijateljskom tonu raskinuo saradnju.

– Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju – rekao je Lalatović.

Pred Lalatovićem je ozbiljan posao oko formiranja sastava za sledeću sezonu.

– Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a ispred nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu – poručio je Lalatović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here