ATAImages
Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena sinu Viktoru je kupila navodno automobil vredan 150.000 evra. Pevačica je svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću kupila automobil od čak 150.000 evra, častila ga je najnovijim modelom BMW M5 F90 ne žaleći ni evra. Naslednik dinastije Živojinović tako je postao prvi vlasnik ovog skupocenog četvorotočkaša u Srbiji.

– Automobil koji je Brena kupila sinu proizveden je 2020. godine i u celom svetu ima samo sto takvih. U našu zemlju je uvezen jedan – Viktorov. Kada je dobio kola, odlepio je od sreće – kaže izvor blizak porodici Živojinović.

On dodaje da je Viktor odmah želeo da obeleži svoju mašinu, pa je na kola stavio personalizovane registarske tablice.

– Platio je 87.532 dinara da bi na tablicama pisali njegovi inicijali, plus je morao da iskešira novac i za redovnu registraciju, koja košta oko 270.000. Čim je registrovao kola, odmah ih je provozao. Oduševljen je kolima! Stalno bi se vozikao.

Pošto Živojinovićev BMW ima čak 600 konjskih snaga, mama Brena je upozorila sina da bude oprezan dok vozi.

– Taj automobil je prava zver! Maksimalna brzina mu je 250 kilometara na sat, ali može biti povećana i na 305. Prema zvaničnim podacima, taj model za tri, četiri sekunde može da dođe do stotke, a samo jedanaest sekundi mu treba da ubrza od nule od 200 kilometara na sat. S obzirom na to da je Viktor ipak klinac, koji ima samo 21 godinu, Brena je morala da obavi ozbiljan razgovor s njim pre nego što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora da poštuje propise i da vozi obazrivo.

Zanimljivo je da Lepa Brena poslednjih meseci troši novac više nego ikada. I dok njene kolege kukaju kako nemaju para jer ne nastupaju zbog koronavirusa, pevačica putuje po belom svetu, kupuje nekretnine i automobile:

– Brena već godinama ne živi od pevanja. Ona i njen muž Boba Živojinović uvek su pametno ulagali novac, imaju nekoliko biznisa tako da za njih nema zime ni kada je ceo svet u krizi – objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo, Brena i Boba uživaju na Maldivima, dok Viktor sa devojkom Sandrom Miljaković uživa na srpskoj planini, gde Živojinović svaki trenutak provodi na snegu

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDE

1 COMMENT

  1. Ima se moze se, ja takav auto mogu samo da sanjam, ili da ga probam ako ga iznajmim u unirentu. Ali dobro, Brena je ipak Brena…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here