Lepa Brena slomila obe ruke

0

Oporavlja se u krugu porodice: Lepa Brena
 

– Nije bila nikakva nesreća, pala je na doručku i polomila ruku. Evo nas sada u Lovranu na pregledu, napukla joj je samo kost u ruci. Staviće joj gips i nastavljamo dalje, rekao je ranije za portal alo.rs njen suprug Slobodan Boba Živojinović.

 

Iz pr službe Lepe Brene takođe su demantovali prvu vest i dostavili su medijima sledeće saoštenje:

 

"Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću".

 

Pevačicin PR je jutros obavestio hrvatske medije da je Brena zadobila teške povrede, da su joj slomljene obe ruke i trenutno se nalazi na operaciji u specijalnoj bolnici u Lovranu.

 

– Dužnost mi je da vas obavestim kako je Lepa Brena jutros doživela nesreću. Krećući za Makarsku, Brena se teško povredila. Povrede su teške, slomljene su joj obe ruke, a Brena je hitno hospitalizovana i u toku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu, rekao je Brenin portparol Vedran Strukar za hrvatske medije.

On je takođe obavestio sve obožavaoce da su do daljnjeg otkazane sve zakazane aktivnosti pevačice, a kasnije tokom dana javnosti će se obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

 

Lepa Brena je inače trebalo da nastupi večeras i sutra u makarskoj diskoteci "Petar Pan", gde su rasprodata dva koncerta.

 

"Nosila je četničku uniformu a sad peva u Makarskoj. Nedopustivo!"

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here