Lepotica iz Dačićeve stranke

0

Maja Pavlović (23) rodom iz Čačka koja studira medicinu u Kragujevcu i budući kardiolog dobila je nagradu za najlepše noge na nedavnom takmičenju "Njomen’s Bikini Fitness Contest"
u Španiji. Atraktivna plavuša privukla je pažnju i novinara britanskog "Dejli mejla", a medalja u Španiji bila je povod da objave tekst o lepoj Srpkinji.
– Uspeh koji sam ostvarila u Španiji ostvarila sam za sebe i Srbiju, a čestitali su mi i moje kolge iz vrha SPS- a, stranke čiji sam član – rekla je Maja koja se bikini fitnesom bavi već šest godina, a planira da se jednog dana ozbiljno posveti politici. Omiljena političarka joj je koleginica iz stranke Slavica Ćukić Dejanović i, kako kaže, volela bi da jednog dana ima karijeru poput njene.
– Politika me interesuje zato što ne pristajem na to da se neke stvari ne mogu promeniti. Naravno, sada mi je prioritet završetak fakulteta i ima vremena kada ću se ozbiljnije posvetiti i politici. Moje partijske kolege su fer i razumeju brojne obaveze koje imam – rekla je Maja koja je član Gradskog odbora SPS- a u rodnom Čačku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here