pixabay.com
Ilustracija

Nakon što je 5. novembra uhapšena zbog toga što je tukla svoju decu, protiv Leskovčanke je podneta krivična prijava za nasilje u porodici, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u tom gradu. Njoj je, kako navode, određena i mera zabrane prilaska i kontakta sa određenim osobama.

Snimak nasilja u porodici se prethodnih dana pojavio na društvenim mrežama i uznemirio celokupnu javnost, a slučaj je Centru za socijalni rad prijavio otac dece, nakon čega je reagovala i policija.

– Protiv osumnjičene iz Leskovca podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje dece, oštećenih maloletnih. Po predlogu Tužilastva, osumnjičenoj je, odlukom suda, određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima i posećivanje određenih mesta. U toku je preduzimanje dolaznih radnji, nakon čega će biti doneta javnotužilacka odluka – saopštili su iz Tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, za danas je zakazano i saslušanje svih uključenih osoba u tom slučaju.

Podsetimo, deca se, po rečima direktora Centra za socijalni rad Predraga Momčilovića sada nalaze na sigurnom, sa svojim ocem, a i Centar će o daljim postupcima odlučivati nakon izveštaja nadležnih organa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here