Best Beograd

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd nakon 16 uspešno organizovanih međunarodnih studentskih seminara po prvi put organizuje nacionalni akademski seminar. Seminar pod nazivom “Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku” namenjen je studentima tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih fakulteta kao i studentima stomatoloških fakulteta iz cele Srbije a održaće se od 10. do 19. jula u Beogradu.

Učesnici će za vreme trajanja seminara imati priliku da steknu osnovna znanja o tome kako kao inženjeri u svojoj struci mogu da pristupe protetici i unaprede je.

O načinu funkcionisanja visokotehnoloških rešenja za pomoć ljudima sa invaliditetom, materijalima od kojih se proizvode i procesu implementacije govoriće nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu i eminentni stručnjaci iz ove oblasti. Po završetku seminara učesnici će polagati završni ispit i dobiti sertifikat o učešću.

Pored interaktivnih predavanja i radionica, ovogodišnji organizacioni tim je pripremio društvene aktivnosti kako bi studenima naše zemlje približili koncept međunarodnih studentskih seminara i motivisali ih da u narednim godinama i sami otputuju na neki od ovih događaja širom Evrope.

Ne propustite priliku da upoznate Beograd iz drugog ugla, družite se sa kolegama koji su zainteresovani za humanu stranu inženjerstva i izučavate oblasti poput protetike, elektronike, veštačke inteligencije, mehanike, kao i biomedicinskog inženjerstva.

Za više informacija posetite sajt projekta www.course.best.rs, prijave za učešće na seminaru će biti otvorene od 26. aprila do 17. maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here