Instagram
Lidija Vukićević

Lidija Vukićević sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, ima dva sina, a za medije je priznala da period nakon razvoda za nju nije bio nimalo lak.

Iako je gluma njena posebna ljubav, ona ističe da je slava nikada nije promenila, ali i da nikada nije odustajala od svojih životnih principa.

Takođe, Lidija je priznala i da je nakon razvoda rešila da pauzira sa snimanjima, te je na televizijskim ekranima nije bilo punih 10 godina.

– Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno. Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji – rekla je za “TV Ekran”.

Inače, iako su godinama razvedeni Lidija i Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta. Oni su jedan od primera bivših supružnika sa javne scene koji su dostojanstveno podneli krah braka i nastavili da grade svoju sreću bez teških reči, a u korist svoje dece i njihovog vaspitanja.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime