Rujan Fest
Željko Joksimović

Prekrasno! Uživala sam kao i u Areni u februaru! Ti si kralj! Fenomenalno, dođi opet ako možeš! Umetnik za sva vremena! Prelepo! Top, top, top… To su samo neki od hiljadu komentara koji su za jako kratko vreme stigli na zvanične Instagram i Facebook stranice Željka Joksimovića posle izvanrednog nastupa našeg muzičara na Rujan Festu u Zagrebu.

Dva sata vrhunske svirke na muzičkom festivalu u Hrvatskoj protekli su u sjajnoj atmosferi, maksimalno pozitivnoj, u kojoj je publika od početka do kraja u glas pevala hitove sa Željkom. Pesme “Milimetar”, “Ponelo me”, “Možda je to ljubav”, i druge, izazvale su erupciju oduševljenja u krcatoj dvorani  na festivalu.

Publika u Hrvatskoj, među kojima je bilo i mnogo ljudi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, je još jednom pokazala izuzetnu privrženost i iskrenu emociju prema Željku i njegovoj muzici, a uz salve podrške, na društvenim mrežama dominirala su pitanja “kada opet stižeš”, i “gde je novi koncert”.

– Nastup je bio sjajan, kao i uvek na Rujan Festu. Atmosfera ovde je specifična, ne može lako da se ispriča. Količina pozitivne energije koju publika prenosi na binu je izvanredna, a moj bend i ja smo se trudili da im uzvratimo vrhunskim koncertom. Hvala na ljubavi koju su mi poslali. Pokazalo se još jednom da imam najbolju publiku na svetu, kao i da je muzika jača od svega – rekao je Joksimović.

Željka već danas čeka novi koncert, u Medulinu, a do kraja meseca nastupaće još u Kikindi, u slovenačkom Velenju, švajcarskom Cirihu i drugim mestima širom regiona. U narednom periodu sledi i veliki koncert u Wiener Stadthalle u Beču, 26.10. gde će Joksimović prvi put da izvede program “Dva sveta” sa svojim Capitol swing orkestrom.

1 COMMENT

  1. Na žalost, Željko nije svestan,ili juri pare, da sa svakim koncertom u Hrvatskoj pomaže progon i šikaniranje Srba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here