Printscreen

Kaskader Uroš Ćertić  u tajnosti je držao vest da je postao otac. On je sa izabranicom Ivanom Papić dobio prvo dete.

– Istina je, postao sam otac. Dobio sam sina. Nikola se zove. Ima već par meseci, mi smo to strogo čuvali od javnosti, malo ljudi je i znalo da je Ivana trudna – otkrio je Ćertić u emisiji „Preživeli“ na K1.

Pored toga, Uroš je u pomenutoj emisiji ispričao na koji način je zadobio teške povrede vrata i kičme na snimanju filma u Kairu, kada je propao kroz daske i pao direktno na glavu.

– Scena je bila ogromna tuča, gde se penjemo uz stepenice i bliska je borba svuda. Međutim, loše su isekli daske, trebalo je da propadnem i padnem na filmski šank, koji je isečen da se lakse uruši, strunjača je uvučena unutra da mi ubije pad. Dva metra i 60 santimetara je bilo do šanka i još plus visina njega samog. Zapravo me je izvrnula ta daska i umesto na leđa pao sam direktno na glavu sa te visine.

– Promašio sam šank i pao na na drveni pod sa 3 metra i 14cm. Dobio sam višeustruke fakture na kičmi, jer sam sa 96 kila pao direktno na savijen vrat. Bio sam svestan sve vreme, mislio sam da ne mogu da pomerim ruke i noge od šoka. To je pad koji ako preživiš, u najboljem slučaju ostaješ nepokretan. Odmah su svi pritrčali, kreću da me dižu iako ne smeju da me pipaju, zbog povrede kičme. Odveli su me u vojnu bolnicu kroz neravne puteve i truckali me do tamo, a imao sam nesnosne bolove. Sad me boli svaki dan kičma kad se probudim, ne mogu da radim više sve kaskaderske izazove, nekih 30 odsto. Nisam imao ugovor i dali su mi neku malu odštetu za povredu na radu, nisu me ispoštovali – rekao je on.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime