Voditelj i pevač Milan Milošević snimio je treću po redu pesmu a ovaj put, sigurni smo raznežiće srca svih vas! Nakon dueta sa Stojom „Neka pati“ pa autobiografske pesme „Grad“, Milan je snimio pesmu „Majko“ koju posvećuje svojoj majci. Verovali ili ne, u spotu koji je snimio Milanovu majku glumi proslavljena glumica Eva Ras.

Tokom cele pesme Milan se obraća svojoj majci a Universal video produkcija se potrudila da napravi gotovo holivudsku priču koja prati Milanove reči upućene majci.

Spot je sniman na nekoliko lokacija a zanimljivo je da su neki kadrovi snimani premijerno u Milanovoj kući koju je nedavno kupio te će javnost moći po prvi put da zaviri u njegov dom.

Premijera pesme i spota MAJKO očekuje se uskoro a do tada pogledajte neke od fotografija nastalih na snimanju istog. Eva Ras je odmah prihvatila Milanov poziv i kako saznajemo od izvora bliskih pevaču, tokom snimanja spota bilo je i suza jer svoje emocije ni Milan i glumica nisu mogli da savladaju.

Milan je na svojim Fb i Instagram profilima postavio tajanstveni video koji najavljuje ovu brzu baladu, koja će sigurno smo dominirati klubovima a Milanovi fanovi sa nestrpljenjem čekaju da čuju novu pesmu.

View this post on Instagram

🔥💣💣🔥🔥💣USKORO🔥💣💣🔥🔥💣

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime