Foto: MN Press
Ljubinko Drulović

Poznati klub iz Sarajeva zainteresovan je za saradnju sa srpskim stručnjakom.

Nekadašnji trener Partizana i evropski prvak sa omladincima Srbije Ljubinko Drulović jedan je od kandidata za trenera sarajevskog Željezničara.

Posle odlaska Amara Osima sa Grbavice, uprava popularnog Želje je u potrazi za novim strategom. Bilo je interesovanja za Nenada Lalatovića, ali se odustalo jer srpski trener ima veće ambicije. Onda je sva pažnja usmerena na Ljubinka Drulovića i druge kandidate.

Pored nekadašnjeg trenera Partizana i selektora Srbije dobro se kotiraju dvojica domaćih stručnjaka Blaž Slišković i Zlatan Nalić. Drulović je poznato ime u svetu fudbala,a u bogatoj fudbalskoj karijeri slavu je stekao igrajući za Porto od 1994. do 2001. godine. Takođe, igrao je za Benfiku i Partizan.

Poslednji angažman imao je na klupi U23 selekcije Uzbekistana, a vodio je kratko Srbiju, Makedoniju, U19 selekciju Srbije. Radio je još u Banatu, Dravi, te u Angoli.

Željezničar je u nizu od osam utakmica bez pobede u Premijer ligi BiH. Trenutno su sarajevski Plavi tek na sedmom mestu tabele domaćeg prvenstva sa 39 bodova i pozicija koja bi mogla voditi u Evropu im beži šest bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here