Ljudi, istorijski razgovor Putina i Vučića!

0

Što su se lepo ispričali: Vladimir Putin i Aleksandar Vučić (viši, lepši i nasmejaniji)
 

Nedelju dana pred telefonski razgovor

RTS:

Poštovani gledaoci, u subotu 1. novembra počećemo da vam emitujemo višednevnu najavu telefonskog razgovora g. Vučića sa g. Putinom, koji će biti upriličen 5. novembra. Uz utakmicu Lige šampiona u fudbalu koja je tada na programu, imaćete i izveštaj kolege sportskog novinara Predraga Strajnića o telefonskom razgovoru.

 

Blic:

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo koje će marke biti telefoni koje će Aleksandar i Vladimir koristiti za razgovor! Plus dodatak: Slavski kuvar!
Spec. najava: U poluvremenu meča Lige šampiona 5. novembra očekujemo izveštaj kolege Strajnića o razgovoru!

 

Kurir:

EKSKLUZIVNO – Soraja golom guzom pomutila pamet Vučiću i Putinu, oni će telefonom raspraviti ko će prvi da je do’vati! Plus dodatak: Nalepnice ikona za slavske sveće.
Spec. najava: U poluvremenu meča Lige šampiona 5. novembra očekujemo izveštaj kolege Strajnića o razgovoru!

 

Informer:

EKSKLUZIVNO – Poljoprivrednici iz Burundija spremaju državni udar u Rusiji i Srbiji! Putin i Vučić telefonom će razgovarati kako da ih spreče! P. S. Spasibo Putin! Spasibo Vučić!
Spec. najava: U poluvremenu meča Lige šampiona 5. novembra očekujemo izveštaj kolege Strajnića o razgovoru!

I tako cele nedelje…

 

Sportski novinar Predrag Strajnić

Dan telefonskog razgovora

Istorijska Sreda, 5. 11. 2014.

RTS

Intoniranje himne pred vesti u 6 ujutru. Himna staje na pola. Kolega Strajnić se smeši s ekrana, maše, i najavljuje da će se javiti na poluvremenu utakmice Lige šampiona, da obavesti javnost o telefonskom razgovoru g. Vučića i g. Putina. Himna odsvirala do kraja. Počinju jutarnje vesti.

 

Jutarnje vesti

Prva rečenica: Večeras telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina
Poslednje rečenice: Da podsetimo, večeras telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina, očekujte izveštaj kolege sportskog novinara Predraga Strajnića u poluvremenu meča Lige šampiona. Ostanite uz naš Jutarnji program

Jutarnji program

Prva i poslednja rečenica: Večeras telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina. Kolega Strajnić. Poluvreme.

Crtani film

Najava pre animiranog dela programa: Večeras telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina. Kolega Strajnić. Poluvreme. Pušten crtani film.

Svi dnevnici i vesti:

Večeras telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina. Kolega Strajnić. Poluvreme.

Prenos Lige šampiona

Golovi, šanse. Došlo najavljeno poluvreme (oko 21.30h). Uključenje u studio. Najava da će o golovima i utakmicama biti reči kasnije, nego pre toga, kao što to i ide u sportskoj emisiji – kolega sportski novinar Strajnić o grejnoj sezoni: Razgovarali su Vučić i Putin! Biće gasa, biće grejanja! Sporazum!

 

 

Nastavak Lige šampiona…

Odjava programa:

Laku noć, lepo spavajte i sanjajte telefonski razgovor g. Vučića i g. Putina. Pripadnice lepšeg pola mogu da sanjaju i prijatan glas kolege sportskog novinara Predraga Strajnića.

 

Štampani mediji nisu bili u mogućnosti da se intenzitetom iz-minuta-u-minut bave telefonskim razgovorom na dan održavanja istog, zbog prirode posla i štampanja. Ali hteli su, stvarno.

 

* Svrha ovog teksta nije da bilo koga vređa ili omalovaži, svrha je da se potencijalni čitaoci zabave i nasmeju. I da plate zaostale račune za pretplatu za Radio-televiziju Srbije

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here