pixabay.com

Muškarac osumnjičen da je samostrelom ubio suprugu sportskog komentatora sa Bi-Bi-Sija, uhvaćen je večeras na groblju u Hili Fildsu, u Enfildu, na severu Londona.

Kako je preneo San, osumnjičeni Kajl Kliford (26), za koga se veruje da je ubio suprugu komentatora Džona Hanta, Kerol (61) i njihove dve ćerke, Luiz (25) i Hanu (28), dobio je medicinsku pomoć, iako policajci nisu pucali na njega.

Na snimcima koji su se pojavili na internetu, dodaje San, vidi se hitna pomoć sa upaljenim sirenama kako napušta groblje posle velike potere, pre nego što je policija potvrdila da je osumnjičeni uhapšen.

Policajci su pokrenuli poteru za Klifordom nakon što su tela Kerol Hant i njene dve ćerke, Luiz i Hane, pronađena u utorak uveče u njihovoj kući u Bušiju u Hertfordširu. Policija je saopštila da veruje da je Kliford bio poznat žrtvama.

– Nakon opsežnih istraživanja, osumnjičeni je lociran i za sada se niko drugi ne traži u vezi sa istragom. Imali smo ogroman broj poziva i želimo da izrazimo zahvalnost građanima koji su nam se javili. I dalje apelujemo na sve koji imaju informacije ili snimke da se direktno obrate policiji i da se uzdrže od komentara na društvenim mrežama jer bi to moglo uticati na napredak slučaja – rekla je inspektorka Džastin Dženkins iz Jedinice za velike zločine u Bedfordširu, Kembridžširu i Hertfordširu.

Ona je dodala da je ovo “neverovatno teško vreme” za porodicu žrtava i da treba poštovati njihovu privatnost. Dodatne policijske snage ostaće danas u lokalnom području kako bi umirile javnost, navodi se u saopštenju policije.

Hantova supruga i dve ćerke pronađene su sa teškim povredama nakon što su policajci pozvani na imanje u Bušiju. Uprkos naporima hitne pomoći, žene su umrle na licu mesta ubrzo nakon što je hitna pomoć stigla nešto pre 19 časova, saopštila je policija Hertfordšira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here