LŠ: Radnički želi osvetu!

0

VK Radnički

Pobeda za fajnal-siks: 

"Posle dva uvodna poraza, ova utakmica je izuzetno bitna za nas, jer nam negativan rezultat dosta umanjuje šanse za plasman na fajnal-siks… Vidimo neke svoje šanse u Ligi šampiona i sigurni smo da možemo da igramo sa svakom ekipom u grupi", rekao je Stevanović. 

Radnički iz Kragujevca sutra dočekuje Barselonetu u trećem kolu Lige šampiona. Oba tima do ovog kola nisu zabeležila nijedan trijumf, ali je španska ekipa, kao domaćin, već obezbedila
učešće na završnom turniru. 

Pored borbe za prvu pobedu u elitnom takmičenju, vaterpolisti Radničkog će imati još jedan motiv – želeće da se revanširaju Barseloneti za poraz u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona. 

"Idemo na pobedu protiv Barselonete, ali je sigurno da će i oni pokušati da poprave sliku iz prve dve utakmice. Naš okršaj imaće i drugu dimenziju, jer nas je Barseloneta prošle godine porazila u finalu i pokušaćemo da im se revanširamo. U Kragujevcu uvek idemo na pobedu i mislim da nijedna ekipa ovde ne može da nas nadigra", kazao je Stevanović. 

Ekipu Barselonete najbolje poznaje vaterpolista Radničkog Marko Petković, koji je u prethodne tri sezone sa tom ekipom osvojio tri titule prvaka Španije, dva Kupa kralja, dva Superkupa Španije i Ligu šampiona. 

Petković je naveo da ima veliki motiv protiv bivšeg kluba. 

"Siguran sam da je ista situacija i sa Aleksandrom Ćirićem i Josipom Vrlićem, sa kojima sam pre par godina igrao u Barseloneti. Imaćemo dodatni motiv da pokažemo da je možda trebalo da ostanemo tamo i da su bolji sa nama u timu", rekao je Petković. 

"Poznajem svakog njihovog igrača u dušu, znam i neke detalje koji ne mogu da se vidi na snimcima i utakmicama, jer sam u prethodne tri godine dva puta dnevno bio u bazenu sa njima i van njega. Znam kako svaki igrač razmišlja i to bi moglo da bude naša prednost", dodao je
Petković. 

Meč trećeg kola Lige šampiona između Radničkog i Barselonete igra se sutra od 16.30 u Kragujevcu. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here