LSV: Dok vlada poklanja Dodiku 25 miliona evra, građani Vojvodine muče muku da ostvare elementarne potrebe

Vestionline, Tanjug
8
Tanjug
Milorad Dodik

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je danas od Vlade Srbije i premijerke Ane Brnabić da saopšti podatak koliko je ove godine novca poreskih obveznika Srbije izdvojeno za Republiku Srpsku, što Liga vidi kao “finanasiranje vlasti Milorada Dodika u Banjaluci”.

Podsetivši da je premijer RS Radovan Višković izjavio da će Srbija dati 25 miliona evra za podršku budžeta RS, LSV ocenjuje da poslednje što Srbiji treba jeste da finansira nečije “velikodržavne i pogubne projekte”, koji su devedesetih godina završili “u moru krvi, genocidu i teškim ratnim zločinima”.

Iz LSV ukazuju da, “dok vlada poklanja Dodiku 25 miliona evra”, građani Vojvodine muče muku sa ostvarivanjem elementarnih potreba, pa tako Zrenjaninci nemaju 15 godina vodu za piće, a samo devet opština ima ispravnu vodu za piće u vodovodima.

Ne želimo da plaćamo cenu politike kojoj nisu bitni građani, već teritorije, poručuju iz Lige.

8 COMMENTS

  1. Koje su ovo proklestije!!!!! U genocidu?????????? Pitao bi ja vas da je vama pola familije pobiveno samo zato sto su bili Srbi!!!!!!! Vama d upe zinulo za pare p v m. Ovo je Srbija sve a NE VOJVODINA

  2. Dokle cete vise dozvoljavati tim Cankovim debilnim izjavama prostor u novinama. Kad ce idiot na robiju zbog prebijanja coveka na mrtvo ime?

  3. Dodik nista nije dobio nego srpski narod, a ja mislim da smo srbi svi ma gde god bili i moramo se pomagati.
    Redakcijo nepi gluposti i nepikusavaj da narod lazes. Jos jednom samo srpski narod je dobio za izgradnju skola bolnica ono sto je potrenbo. Ovo je podmetanje i delenje. Mi srbi smo srbi ma gdee bili. Izjava da je Dodiok dobio milione je pokvarenost kako bi narod razumeo ono sto nije istina. Nepisite lazi i nemojte da izdvajate Vojvodinu to je sve Srbija.

    • Подписујем чика Љубомире СВИ треба да смо Срби без деобе по географији.
      Мада незнам ал предпостављам да је чика Додик нашо угао како и где да себе угради у све то 😉
      ал несумњам да је 99% средстава које је Србија дала отишло на оно чему је било намењено јер у супротном би му чика Вучко дошо главе.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here