youtube/printscreen

Do skoro jedan od najpopularnijih rijaliti parova Luna Đogani i Marko Miljković, posle pet meseci turbulentne veze i stalnih svađa, odlučili su da raskinu.

Miljković se putem Instagrama prvi oglasio i napisao da su stavili tačku na emotivni odnos, dok je Luna samo kratko svoje fanove zamolila da Marka ne pominju u lošem kontekstu.

Luna je gostovala u emisiji “Premijera”, gde je još jednom ponovila da razlog njihovog razilaženja nisu pare, kako se spekulisalo, ali i otkrila da se sve dogodiolo brzo, ako i da ovaj put “nema nazad”.

– Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima. Njemu napišu: ‘Luna je bila sa onim’, meni isto tako. Čim smo se mi odvojili – odvojili su se i oni. Jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa – ispričala je Luna u “Premijeri – vikend specijalu”,pa nastavila:

– Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac nije bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre… Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru! Trebalo je da provedemo dan zajedno. Večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku – rekla je Đoganijeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here