Instagram
Kija Kockar

Pevačica Kija Kockar, bila je gost na jednom gradskom događaju, a tom prilikom porazgovarali smo sa njom o planovima za budućnost, ali i novom albumu koji je u pripremi. Pored toga osvrnula se i na nezgodu koju je doživela u centru grada.

– Morala sam sama da menjam gumu u Takovskoj, niko nije hteo da stane, tako da sam sigurna da sada mogu sve sama – rekla je kroz osmeh Kija, zatim dodala:

– Spremam album, biće svašta za svakoga. Nadam se da će biti gotov u decembru, planiram da izbacim prvo jednu pesmu kao singl, pa zatim ceo album na kom će biti šest pesama, volela bih da imam 20 numera, ali to je prosto nemoguće, što finansijski, što kreativno. Razmišljala sam da spotovi budu vizuelno drugačiji, svaku pesmu će pratiti spot. Što se samih pesama tiče, biće različite teme – iskrena je pevačica.

Ona se osvrnula i na duet sa Acom Lukasom, ali kako je istakla trenutno traže pravu pesmu jer ne žele da snime bilo šta.

– Nismo još pronašli pesmu, bolje je nekad ništa ne snimati, nego bilo šta. Planirali smo da pored dueta uradimo i obradu pesme, koja je vrlo popularna, pa možda to bude najava dueta.

Kija nam je otkrila da sprema i modnu kolekciju.

– Spremam nešto novo, devojke će biti oduševljene, ali će i muškarci naravno sa uživanjem kupovati svojim lepšim polovinama. Sve će biti vrlo kvalitetno i zaista sam posvećena tome.

Pored toga priznala je da trenutno nije emotivno ispunjena, što je svakako veliko iznenađenje za njene fanove, jer je često povezuju sa raznim muškarcima sa javne scene.

– Nisam zaljubljena, nažalost, moram da kažem nažalost jer je najlepše biti zaljubljen. Nekada je lepo biti i nesretno zaljubljen, pa onda imaš makar za nekim da patiš, da odeš u kafanu i da se opiješ zbog toga. Nekada tražim inspiraciju, ali mi zaista ne ide.

Bivšu devojku svog sada već bivšeg muža Lunu Đogani ne vidi kao konkurenciju, te smatra da nije potrebno da se upoređuju njih dve.

– Nisam stavila veto na ničiji album, svako može da radi šta god želi, može čak i isti dan da izbaci album. Nas ne može niko da upoređuje, prosto nismo konkurencija. Nikako ljubavnica ne može da bude suparnica ženi, molim sve žene da se solidarišu. Što se tiče toga, naravno da ćete vi naći neke komparacije.

Odlično kuvam

Iako se njene koleginice često utrkuju da fanovima prezentuju svoje kulinarske sposobnosti, pogotovo kad je reč o zimnici, Kija Kockar je priznala da to do sada nikad nije radila, ali da će se sigurno snaći ukoliko bude bilo potrebe za tim.

– Nisam nikad pravila zimnicu, mislim da je nikad neću ni praviti. Ako dođem u tu situaciju, verujem da ću se snaći, jer odlično kuvam – rekla je ona.