Youtube/daVideo
Mia Borisavljević

Mia Borisavljević na sceni je od 2008. godine, kada je i snimila album sa kog se izdvojila pesma “Kako da ne”, ali nije baš sve išlo po planu.

Pevačica nije bila zadovoljna kako se album zavrteo, i kako je govorila, “svi su mislili da će samo nešto da otpeva, pa da ode sa scene”. Nakon prvog spota za pesmu “Prvi stepen ludila” usledio je i drugi, “Kako da ne”, koji, prema pevačicinom opisu, prati dozu ironije kao i pesma.

– Ja sam se tako pojavila, kao normalna žena sa jednim normalnim spotom, snimila sam album i htela sam da pevam, ali me niko nije zapazio. Onda sam snimila drugi spot za “Kako da ne”. Nosila sam donji veš i preko grudi nešto što može da se bluruje u montaži. Nije ni higijenski da se baš šetam po ulici gola – kroz smeh je opisala Mia.

– Dejan Milićević je snimao spot i mogao je da zatvori auto-put u Skoplju, u Beogradu to nije bilo moguće. Ja sam stvarno uložila jako puno u taj prvi album i moje prvo razočarenje je bio susret sa medijima na mojoj promociji, gde sam ja to sve stvarno organizovala kako treba i mislila sam da će me pitati za autore kao što su Marina Tucaković, Braja, spotovi… Međutim sutradan su svi mediji objavili bubuljicu na leđima neke izmišljotine u izostatku zanimljivosti na promociji. Oni su odmah u meni videli neku provokativnu osobu, da ja treba nešto drugo da dam osim što sam snimila album – ispričala je Mia.

– Tada sam shvatila da se traži nešto drugo. Dejan Milićević je snimio takav spot jednoj bugarskoj pevačici Iveni, kada sam ga pogledala, šokirala sam se. Okrenula sam Dejana i rekla mu da ja hoću da snimim ovakav spot, na šta mi je on odgovorio – “Maco, pa to samo ti možeš!” – izjavila je pevačica ranije za Red TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here