pixabay.com

Maj je mesec veliki promena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije. Ova 3 znaka očekuje iznenadni veliki novčani dobitak:

Lav

Mogli biste imati sreće kada se radi o materijalnom sticanju, mogli biste naći novi izvor priliva novca ili iskoristiti priliku koja vam donosi neku materijalnu dobit. U svakom slučaju, kada podvučete crtu i saberete sve, bićete na dobitku

Došlo je vreme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje neverovatno uspešan period.

Bik

Dobri planetarni aspekti mogu vas itekako podstaknuti da budete odlučniji kada se radi o poboljšanju zarade ili pronalasku novog načina zarade i takva odluka mogla bi biti naglo doneta

Ovog meseca su vam zvezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vreme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

Škorpija

Ovo je pravo vreme da poradite na svom ugledu i stručnosti i da nađete rešenja za neke profesionalne probleme ili prepreke. Poslovna saradnja obećava i novac vam pritiče.

Venra u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom meseca. Ukoliko ste planirali da promenite radno mestu, sada je pravo vreme. Prilike će se otvarati same od sebe.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime