Printscreen
Maja Marinković

Maja Marinković, koja je trenutno na letovanju u Budvi, otkrila je za medije da je nakon poslednje sezone Zadruge ostala bez para, odnosno da u rijalitiju ovaj put ništa nije zaradila.

Starleta je istakla da joj je otac finansirao letovanje, ali i da po povratku iz Crne Gore planira da potraži posao.

– Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi verovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim – rekla je, aludirajući na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

– Naravno da sam spremna da radim, ja ne bežim od posla, nije me sramota da radim bilo gde. Nego mi je krivo što sam celu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovde poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovde je ludnica – rekla je Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here