Lična arhiva

Maja Marković i Alen Hadrović, bivši zadrugari, započeli su svoju vezu u aktuelnoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Iako je njihova veza počela pod kamerama, njih dvoje su uspeli da savladaju sve prepreke, a sada će postati i roditelji! Zaljubljeni partneri su otkrili da li su planirali bebu, gde će živeti, da li će Majin sin Andrija živeti sa njima, ali i kada će stati na “ludi kamen”.

– Sve što se desilo je bilo jako čudno i, po meni, sudbinski. Znao sam da ima neki razlog zašto sam ušao u “Zadrugu”, da li zbog posla ili nečeg drugog i eto zbog Maje. Ja nju kada sam prvi put video, osetio sam nešto što nisam do sada i osećaj me nije prevario – rekao je Alen, a Maja se nadovezala:

– Slažem se sa njim, bilo je lepih i ružnih momenata, ali ni zbog čega se ne kajem. Bilo je sudbinski, dosta smo se borili. Izborili smo se za našu ljubav i tu smo gde smo. Svaki napad koji smo pretrpeli nas je više ojačao i sada napolju je naš teren, koristimo svaki trenutak. Bilo je teško, nismo mogli da razmišljamo o nama, imali smo pritisak unutra, ali napolju smo videli da ne može ništa da nas poremeti, zajedno smo i jači smo.
Meni su predviđali da ću imati dosta devojaka napolju, da ću ludovati kada osetim slobodu, a ja tri nedelje nisam mogao da spavam, bez Maje – dodao je Alen.

Mnoge je iznenadila vest da će Maja i Alen postati roditelji, a oni otkrivaju da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vest, ali i kada je termin za porođaj.

– Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u “Zadruzi”, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Sada sam deveta nedelja. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku. Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara – rekla je Maja.

– Moji svi obožavaju Maju, cela familija, tetka, baba, ma svi – nadovezao se Alen.

– Videli smo reakcije na “Zadrugoviziji”, voleli bismo da sam video Mićinu, ali videh da je ćutao kao zaliven. Nema šta on više da kaže, ja nemam potrebu da komuniciram sa njim, ni ona ni ja – rekao je Alen.

Maja i Alen su otkrili i kakvi su im planovi za naredni period, dok beba ne dođe na svet.

– Mi smo sada u fazi traženja stana za kupovinu, ali rekao sam i njoj, nećemo da žurimo, da se zeznemo, rekao sam da iznajmimo prvo neki stan ovako da živimo dva, tri meseca. Ja bih veći stan, možda će doći i još jedna beba, pa ćemo videti – kazao je Alen.

Bivši zadrugari otkrili su da su isplanirali koje ime će dati bebi, bilo da se rodi devojčica ili dečak.

– Što se tiče imena, ako bude devojčica, imamo ime koje je dugo u porodici, moja prababa je bila Angelina, tetka, sestra – rekao je Alen, a Maja je otkrila kako će se beba zvati ako bude dečak:

– Ja kada sam htela Andriji da dam ime, razmišljala sam i htela da dam ime Vuk, tako da ćemo tako dati ime ako bude muško.

Poznato je da Maja ima sina Andriju iz prethodne veze, a oni su sada otkrili da li se on raduje što će dobiti baku ili seku, ali i kako se slažu Alen i on i hoće li svi živeti zajedno.

– On je jako mali, kada sam saznala, ja sam mu rekla, ali on ne razume, srećan je, ali mislim da će biti svestan kada ja dobijem stomak. Čas hoće batu, čas seku, ali videćemo. Slažemo se svi, planiramo svi da živimo zajedno, Alen i on se super slažu – istakla je Maja.

– Nekad se čak više slažemo on i ja, nego Maja i on. Ja sam autoritet za neke stvari, ali ja sam kao spolja tako, a iznutra blag i uvek popustim. Pogotovo ako dobijemo devojčicu, ja sam gotov – dodao je Alen.

Na pitanje da li planiraju da stanu na “ludi kamen” Maja i Alen kažu:

– Verovatno će biti nešto manje, ne znamo kakva će biti situacija, znaćemo negde sredinom jula da li će biti to sredinom septembra. Želimo i crkvu i opštinu, da se sve desi pre nego što dođe beba – zaključili su oni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here