Instagram/majanikolic_officiall
Maja Nikolić

Ova numera sada se vodi kao Majina, jer joj je kompozitor i naš istaknuti pevač, poklonio autorska prava.

Pevačica Maja Nikolić gostovala je u današnjem izdanju emisije Premijera Vikend specijal gde se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru. Pevačica neskromno priznaje da je ponosna na svoje uspehe, poput nagrade za najmlađeg istaknutog umetnika koju je dobila ove godine.

– Najdraži kocerti su mi iz teatra, amfiteatra. Maja Odžaklijevska me zove trećom ćerkom. Stvarno sam je slušala i živela sa njom. Mnogo se volimo, pamtim i nagrade u Ohridu.

Ono što je tokom proteklih meseci izazvalo veliku pažnju jeste Majino negativno mišljenje o pesmi koja je ove godine našu zemlju predstavljala na Evroviziji – “In corpore sano” od Konstrakte, a ona je sada i to obrazložila.

– Nisam promenila mišljenje.  Ja sam u maju meseca dobila nagradu za najmlađeg istaknutog umetnika, a sledeći je Merima Njegomir. Pitali su me za mišljenje, samo sam rekla da ne razumem tu vrstu umetnosti. Nazvali su to konceptualna umetnost, ali to nije pevanje, to je recitovanje. To nije vid umetnosti. Danas kad učiš na fakultetu, nemaš konceptualnu umetnost. Otišla sam posle Konstraktinog nastupa na pregled, jer je dobro podigla svest. Meni se ona dopada, jer je drugačija. Ne možemo mi da osporimo ono što narod voli, ali je druga priča da li je to umetnost – dodala je Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here