Maksimalna kazna Novom Pazaru

0

 

Slučaj Kruševac je dobio epilog – novčane kazne. Novi Pazar će morati da plati milion dinara (maksimalna sankcija) zbog divljanja navijača na utakmici sa Napretkom u 23. kolu Super lige. Osim toga, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je zabranila Pazarcima da vode pristalice na gostovanja do kraja sezone, što znači da izabranici Zorana Njeguša neće imati pomoć sa tribina na mečevima na strani, protiv Donjeg Srema, Spartaka i Radničkog iz Niša.

Fudbal u Novom Pazaru će se ipak igrati pred krcatim gledalištem, mada ako se incidenti ponove moguće je da će se i Gradski stadion zaključati jer se Pazarci nalaze pod uslovom kaznom, još iz prethodnog prvenstva kad je na jednom meču pomoćni sudija pogođen grudvom u glavu.
„Ovo je adekvatna sankcija za Novi Pazar, s obzirom gde se dogodio incident, radi se o maksimalnoj kazni“, rekao je za "SPORTski žurnal" Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

Isto telo je kaznilo i Napredak zbog slabe organizacije meča sa Novim Pazarom. Kruševljani su u obavezi da plate 100.000 dinara.

Pogledajte šta se sve dešavalo na tribinama stadiona pod Bagdalom 12. aprila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here