ATAImages
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac danas proslavlja 39. rođendan, i više od 20 godina svoje muzičke karijere koju je započela kada je imala nepunih 19 godina.

Popularna pevačica itekako ima razlog za slavlje, nakon uspešno završenog sudskog postupka koji je imala sa sada već bivšim mužem, Lukom Lazukićem, koji je izgubio presudu.

Tokom poslednjih meseci nizali su se njeni poslovni uspesi, a veliki muzički povratak na scenu realizovala je u saradnji sa reperom Cobijem sa kojim je snimila pesmu “Mala plava”.

Nakon te pesme koja je kod publike doživela veliki uspeh, Novosadska Barbika je sarađivala sa Magla bendom, a pesma “Neprijatelj” danas broji preko 17 miliona pregleda.

“Dođi mami” je za nju bio potpuno novi izazov, kada ju je publika u najnovijem spotu videla u do sada neviđenim izdanjima, i kadrovima koji su autentični za srpsku muzičku scenu.

Tokom celog dana joj pristižu mnogobrojne čestitke porodice, prijatelja i saradnika koji su bili od početka deo njene karijere.

Mala plava prirediće spektakularan koncert u Štark Areni na Dan zaljubljenih.

Kristina Bekvalac joj je čestitala rođendan objavivši fotografiju uz poruku:

– Srećan rođendan najposebnijoj sestri na svetu, niko nema takvu sestru hvala bogu. Volim te do neba, ovaj osećaj zauvek možemo da imamo! 

 

“Hvala vam na predivnim čestitkama,željama i na ljubavi koju mi šaljete…Toliko sam srećna i zahvalna na svemu …osecam ljubav čistije i više nego ikada ,prepoznajem je na svakom koraku,vidim je u svemu…jako mi je emotivan dan,hvala vam na ovoj ljubavnoj energiji,volim vas i ljubim jako” – poručila je svojim prijateljima Bekvalčeva putem svog Instagrama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here