EPA/ANDREJ ČUKIĆ
Marina Maljković

Košarkašice Srbije pobedile su Crnu Goru sa 87:75, izborile su direktan plasman u četvrtfinale, dobile dan odmor, a sada čekaju rasplet situacije u ostalim grupama, rasplet u osmini finala i ime rivala na putu ka polufinalu i borbama za medalju.

– Pobedile smo i to je najvažnije. Počele smo loše utakmicu. Nismo imale dovoljno agresivnosti u odbrani i napadu. Probudile smo se na vreme, odigrale smo daleko agresivnije u odbrani, stigle do trijumfa, a sada sve misli usmerile ka četvrtfinalu. Ono što je izvesno i jasno, u četvrtfinalu ćemo morati da odigramo na izuzetno visokom nivou, mnogo bolje nego u grupi, ako želimo, a želimo u polufinale, u borbe za medalju – rekla je Jelena Bruks.

Na reči Jelene Bruks se nadovezala Marina Maljković.

– Imale smo uspona i padova tokom grupe. Pobedile smo Italiju, Grčku i Crnu Goru, ostvarile primarni cilj, a to je plasman u četvrtfinale. Sada moramo da sagledamo sve utakmice, da ustanovimo gde smo grešili, a da zatim uradimo sve što je u našoj moći da pomenute greške ne ponovimo u četvrtfinalu. Sada znamo kako treba, a kako ne treba. Moramo da stavimo prst na čelu i da radimo ono što treba – naglasila je Marina Maljković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime