Vesti

Mira Škorić svojevremeno je vodila bitku s opakom bolešću, iz čega je mnogo toga naučila. Bitku je želela da vodi sama, krila je i od najbližih a iz svega ponela najvažnije, da pre svega treba da budemo odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

Iako je iz najteže životne bitke izašla kao pobednik, Mira je pričala da borba zapravo, nikada ne prestaje.

“Iskreno da vam kažem ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti”, rekla je Mira jednom prilikom za “Svet”.

Pevačica se hrabro borila, prebrodila je četiri operacije a njena porodica ništa o tome nije znala. Međutim, i dalje nije mirna jer bolest uvek može da se vrati.

“Najviše mrzim rečenicu: “Ja sam pobedio rak”, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo. Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid”, istakla je tada pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime