Malović: Država je jača od braće Šarić

Veruje u snagu Srbije: Ministarka pravde Snežana Malović
 

Ona je u intervjuu za "Danas" ukazala na napade na njenog zamenika i nju u pojedinim listovima, ali i na pretnje koje stižu sa različitih strana.

 

"Imam utisak da bi vlasnici medija, novca i sudbina ljudi, ogrezli u organizovani kriminal koji razjeda Srbiju i region, najviše voleli da se vratimo u vreme Miloševića kada je sve bilo moguće i kada je mafija imala državu. U Italiji su nam specijalni tužioci za borbu protiv mafije rekli da i danas postoje takve države. Međutim, verujem u dobru saradnju sa Crnom Gorom, kao i njihovu želju da sprovodeći pravdu prihvate evropske standarde u borbi protiv kriminala", naglašava ministarka.

 

Upitana da li Srbija ima snage da oduzme imovinu braće Šarić u Srbiji, ona je istakla da "ne može i ne sme pojedinac biti jači od države", i da "ukoliko se takva dilema postavlja, onda država i ne postoji".

 

"Naravno da imamo snage koju ćemo demonstrirati u svakom trenutku i na svakom mestu", naglasila je ministarka pravde.

 

Srbija je rapsiala poternice za pljevaljskim "biznismenom" Darkom Šarićem i njegovim bratom Dušanom, zbog sumnje o učešću u švercu više od dve tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime