Endi Marej (32), britanski grend slem šampion, u Pekingu prvi put u ovoj godini povezao dve pobede na turnirima ATP, a uoči četvrtfinalnog okršaja hteo-ne hteo morao je da udovolji majci.

Džudi Marej, koja je podrška sinu na azijskoj turneji, napisala je na tviteru: “Danas sam vodila mlađeg sina u Silk strit market u pekingu. Dopalo mu se”. Priložila je i fotografiju na kojoj je Endi u prodavnici ženskih tašni u tržnom centru na 35.000 kvadrata sa oko 1.700 radnji. Turisti iz celog sveta, a dnevno ih bude i oko 20.000, znaju da je taj mega market raj na zemlji za falsifikovane najpoznatije modne brendove.

Marej, koji je u Džuhaju prošle nedelje ispao u drugom kolu, u Pekingu je savladao i zemljaka Kamerona Nurija sa 7:6 (8:6), 6:7 (4:7), 6:1, a sledeći protivnik biće mu najbolji austrijski teniser Dominik Tim, prvi nosilac. Britanski igrač, nekadašnji prvi “reket” sveta, sada zauzima 503. mesto, jer je zbog povrede propustio dobar deo sezone, ali je i s veštačkim kukom uporan da se vrati među najbolje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here