Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su u 200. velitom derbiju savladali Crvenu Zvezdu sa 1:0 uz odličnu partiju napadača Umara Sadika koji je asistirao kod gola Bibrasa Natha.

Baš iz tog razloga, engleski mediji prenose vest o zainteresovanosti Mančester junajteda za napadača Pcrno-belih uz brojne pohvale svega šro je fudbaler prikazao na derbiju polufinala Kupa Srbije.

Oni dodaju da je da se radi o “nepoznatom fudbaleru”, pa su u tom stilu i zanimljivo pisali dok su ga predstavljali.

– Ako niste čuli za to ime i ne možete da ga nađete, on je bezobrazni napadač koji je vodio napad Partizana na dve utakmice Lige Evrope u prvom delu sezone – piše “United in focus”

– Nekadašnji napadač Rendžersa trenutno je pod ugovorom sa Partizanom, do decembra 2022. godine, a mogao bi da bude zanimljiv niskobudžetni pogodak za Crvene đavole, pošto se njegova tržišna vrednost, do danas, ceni na oko tri miliona evra – piše Ghanasoccernet .

Piše se još o Sadiku da se “odlično snalazi u organizaciji napada, ali da nije imao mnogo sreće da zatrese i mrežu”. Međutim, statistika je na njegovoj strani jer ove sezone je postigao impresivnih 17 golova i imao 16 asistencija na 35 utakmica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here