EPA/Peter Powell
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je izazvao detonaciju intervjuom u kome je kritikovao Mančester junajted za koji tvrdi da ga je izdao, a danas se oglasio i klub sa Old Traforda koji je izdao saopštenje.

Junajted je u kratkom saopštenju poručio da će “pun odgovor uslediti pošto se ustanove sve činjenice”.

“Mančester junajted prati medijske informacije koje se tiču intervjua Kristijana Ronalda. Klub će razmotriti sve i odgovoriti pošto se ustanove sve činjenice. Naš fokus ostaje na pripremama za drugi deo sezone i zadržavanje momentuma, vere i zajedništva koje je izgrađeno među igračima, menadžerom, osobljem kluba i navijačima”, poručuju iz slavnog engleskog kluba.

Čuveni britanski novinar Pirs Morgan, kome je Ronaldo dao intervju, tvrdi da je to bila ideja Portugalca da se razgovor objavi uoči samog početka Svetskog prvenstva.

– Kristijano mi je to tražio, prosto je tako. Nisam pitao ja njega, već on mene. Razmišljao je o tome i nije tajna da je duboko frustriran svime što se dešava u Junajtedu. Osetio je da mora da kaže nešto, znao je da će izgledati kao palikuća i da će to inicirati promene, ali je osetio da mora to da uradi. Znao je i da će ga kritikovati, ali veruje i da je to što kaže tačno – istakao je Morgan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here