Manćini: Cilj je Liga šampiona

0

Manćini je prošlog vikenda preuzeo Siti od Marka Hjuza.

 

"Žao mi je Marka, ali kada se baviš ovim poslom uvek moraš da budeš svestan da dobiješ otkaz. Ja sam pozvan posle utakmice s Totenhemom, a ne ranije kao što se pričalo. S Interom sam osvojio sedam trofeja u četiri godine, a onda su mi uručili otkaz. To je posao trenera i to je deo igre", rekao je Manćini i dodao:

 

"Verujem da možemo da napravimo dobar posao s ovim igračima. Moje ekipe uvek igraju na pobedu. Cilj nam je da završimo među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi, jer želimo da naredne sezone igramo u Ligi šampiona. Mislim da je to moguće. Naredne sezone jedini cilj će da bude titula. Želim ovde da se dugo zadržim. Već sam pričao s igračima i rekao im da veruju u sebe i da ćemo da ostvarimo dobre rezultate ako budemo kvalitetno radili".

 

Mančester siti se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 29 bodova iz 17 utakmica.

 

"Volim napadačku igre, kako na svom terenu, tako i u gostima. Imamo pet ili šest vrhunskih napadača i možemo da igramo razne taktike. Što se tiče Robinja, nadam se da ću da imam još igrača kao što je on. On može da napiše istoriju kluba", rekao je Manćini i dodao da će kapiten da bude Kolo Ture.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here