Vaterpolista Novog Beograda Dušan Mandić kaže da je tim spreman za predstojeći završni turnir Kupa Srbije.

– Sada nemamo pravo na kiks. Ekipa se po prvi put nalazi u ovakvoj situaciji i zato moramo biti maksimalno fokusirani. Ali, ukoliko budemo igrali na nivou kao što je to bilo u poslednjih par utakmica, tu pre svega mislim na duele sa Brešom i Dinamom, u kojima se video veliki napredak u našoj igri, uveren sam da ćemo trijumfovati. Ipak, trenutno samo razmišljamo o Partizanu i idemo korak po korak – kaže Mandić.

U prvom duelu ova dva tima ove sezone u domaćem šampionatu Novi Beograd je naneo ubedljiv poraz Partizanu 22:5, dok su u drugom meču u Jadranskoj ligi Novobeograđani slavili rezultatom 12:9.

– Tu prvu utakmicu mi smo već zaboravili i izbrisali iz sećanja, jer to nije bio Partizan u svom pravom svetlu. Pobedili smo ih tada sa zaista velikom razlikom, ali već druga utakmica je bila sasvim driugačija i Partizan je tada igrao na visokom nivou. Oni će sigurno biti rasterećeniji u tom meču, jer smo mi favoriti. Međutim, svesni smo toga. Znamo šta nas očekuje. Poštujemo svakoga, ali ne plašimo se nikog.

Mandić je imao jasnu poruku za sve ljubitelje vaterpola.

– Voleo bih da igramo pred punim tribinama. To će biti praznik vaterpola, borba za prvi trofej. Svi ljubitelji vaterpola će imati priliku da uživaju u vrhunskom spektaklu, a siguran sam da neće biti lako i mislim da nijedna utakmica neće biti laka – zaključio je Mandić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here