Instagram/ulasemole
Ula Šemole

Tridesetogodišnja balkanska influenserka i manekenka Ula Šemole pre više od mesec dana dobila je ponudu koju, kako kaže, nikako ne može da odbije. Ona će uskoro postati jedna od plejboj zečica na nekim od najrazuzdanijih proslava koje organizuje multi-milioner i „kralj“ Instagrama Den Bilzerijan.

View this post on Instagram

They teach us to be humble and not loudly proud on ourselves – to keep it down low so we wouldn’t hurt other people. I say f*** that! So I can be crazy fan of total strangers but never same enthusiastic about myself? Because of what? So I can always feel that I am not enough? To not hurt people that didn’t make an effort to be as good as I am at something? WTF! No compliments will ever be enough if you don’t feel that about yourself first! Stay grounded but freakin’ be proud on yourself. Why can we talk about what we like about someone for hours but when we need to put out a single sentence about ourselves- nothing? We were raised up like that- but hey that’s not me anymore! I am proud on who I am and have 0 intentions to hide it! Give yourself some credit- YOU VE BEEN TROUGH SOOOO MUCH- and you are still pushing UP 🙏🏻

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

– Sve se odvilo putem Instagrama. Den i ja imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, te mi je on putem njih poslao ponudu i tu smo gde smo. Den je Deda Mraz za odrasle, ko ne bi pristao? – tvrdi slovenačka manekenka za „24sata.hr“.

Dena na Instagramu prati više od 30 miliona ljudi, a sve što se tamo može videti jesu fotografije njega i manekenki, ali i gomila pića, oružja, skupih automobila i novca. Devojke koje sa njim poziraju su uglavnom influenserke, manekenke ili glumice iz filmova za odrasle.

– Kasting ne postoji, ne možeš nigde da se prijaviš. Najbitniji su kontakti i društvene mreže – izjavila je ona za pomenuti medij.

Kako je istakla, jedva čeka da ga upozna, jer iako nije njen tip, želi da se zabavlja, putuje po svetu i ima gomilu para. Tvrdi da je zluradi komentari ne dotiču.

– Ljudi bi bili puno uspešniji i lepši kada ne bi bili tako zli. To su divne devojke koje jako puno zarađuju. Većina ne zna ništa o ovom poslu pa ima gomilu predrasuda. Najvažnije je slikati se – dodala je ona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime