Printscreen
Mara Carica

Nakon velikog hita koji je potpuno oduševio publiku i osvojio sve društvene mreže “Volim što te volim”,Mara Carica,postala je popularna kod svih generacija!

Međutim,mnoge je zanimalo i njeno emotivno stanje, kao i budući planovi. Iako nije želela da priča o svom privatnom životu, mnogi su danas ostali bez teksta kada su videli da je upravo mlada pevačica izdala novi hit “Ko budali šamar”, čiji je tekst vrlo provokativan.

Mira Mijatović se pobrinula da svojim tekstom zaintrigira sve Marine udvarače koji nisu sigurni da li je ovu pesmu posvetila svom dečku i na taj način želela da im stavi do znanja da je zauzeta. Muziku i celokupan aranžman uradio je Saša Nikolić, dok je ideji tvorac celog projekta producent i menadžer Saša Mirković, koji je još jednom pokazao da ima osećaj za talente, jer je upravo on Mari pružio šansu u svojoj HYPE produkciji.

U ovom spotu imate priliku da Maru vidite u potpuno nesvakidašnjem izdanju. Energija, harizma, seksipil i naravno savršen glas su doprineli da ova pesma već u najavi postane veliki hit.

Još jedno veliko iznenađenje su specijalni scenski efekti i vatre . Spot je sniman na više ekskluzivnih lokacije koji su ovoj pesmi dali poseban efekat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here