Foto: Tanjug/AP
Endi Mari

Britanski teniser Endi Mari rekao je da odluka da prvi igrač sveta Novak Đoković ne učestvuje na Australijan openu nije dobra ni za koga.

Takođe je istakao da mu se ne sviđa što je srpski teniser bio u pritvoru.

– To nije sjajno za turnir, pošto je bolje kada svi najbolji igrači učestvuju. Očigledno će biti mnogo pitanja o tome šta se ovde dogodilo i u kakvoj je bio situaciji – rekao je Mari za “BBC”.

Tročlano veće Saveznog suda jednoglasno je danas odbilo žalbu Đokovića na ukidanje vize, pa će on biti deportovan iz Australije i neće braniti titulu na Australijan openu u Melburnu.

– Novaka poznajem otkako smo bili 12-godišnjaci, poštujem ga, igrao sam protiv njega. Ne sviđa mi se što je u ovoj situaciji i što je bio u pritvoru. Ova situacija nije bila dobra ni za koga. Čini se da se sve ovde dogodilo u poslednjem trenutku i zbog toga je nastala takva zbrka – naveo je Mari.

– Nadam se da se to neće dogoditi na ostalim događajima i da se neće ponoviti ovakva situacija. Ne bih to želeo Novaku, ne bih to želeo tenisu i nadam se da je sada završeno – dodao je britanski teniser.

Takmičenje na prvom grend slem turniru u sezonu počinje u ponedeljak u Melburnu.

1 COMMENT

  1. Njegovo mišljenje je, da to, što Novaka maltretiraju, nije dobro za nikoga? Mora da se šali! Ceo kolektivni zapad likuje!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here