Printscreen
Marija Kilibarda

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uveliko se pripremaju za venčanje.

Voditeljka Marija Kilibarda spremna je da drugi put stane pred oltar i kaže “da” partneru Branislavu Vučeliću, ali u tajnosti.

O venčanju lepe voditeljke i sina poltičara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović sve se više priča, a par uveliko radi na pripremama kako bi sve bilo savršeno na proleće sledeće godine, kada planiraju da sklope brak.

Voditeljka je nedavno pokrenula brend svog nakita, pa će sama dizajnirati svadbene burme.

– Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost – objasnio je izvor blizak paru.

– Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine – rekao je izvor, koji je potom otkrio da voditeljka ne prepušta ništa slučaju, te da će sama kreirati svadbeno prstenje.

– Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme – objasnio je izvor i dodao:

– Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života. Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše. Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos.

Ovog leta Marija je objavila i prvu zajedničku sliku s Branislavom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime