Marija Šerifović oduševila publiku!

0

U belim martinkama, kiltu i beloj majici : Marija oduševila fanove
 

Koncert je otvorila pesmom "Sto prvi". Pojavila se u beloj suknji, majci i crnim lakovanim čizmama. Ređale su se pesme poput "Znaj da znam", "Za sreću malo treba", "Ostani", "Bol do ludila". "Molitva", "U nedelju"…… a onda se Marija malo i raspričala:

 

"O bože, koliko je bilo teško doći do ovde. Imam veliku tremu, pa se plašim da ne pričam samo gluposti. Nadam se da ću vas večeras bar na kratko učiniti srećnijim! Sada ću otpevati pesmu "More pelina", a na klaviru će me pratiti moj brat Danijel Pavlović (polubrat po ocu; učestovao u "Operaciji Trijumf, prim. aut.). A ovo je jedinstvena prilika, pa bi pozdravila moju mamu i našeg tatu!"

 

 

Onda se na bini pojavio Danijel, a publika je razneženo gledala po prvi put javno batu i seku zagrljene. Kasnije su joj se na bini pridružili specijalni gosti, predstavnik Srbije na Evroviziji Milan Stanković koji je horski sa publikom otpevao sada već veliki hit "Ovo je Balkan", dok je Dženan Lončarević otpevao svoju "Ludujem".

 

Marija se čak tri puta presvlačila, pa je nakon suknje bila u potpuno svom fazonu, poput patika, farmerki i sakoa, dok je treći izlazak iskoristila da na košulju stavi tregere i leptir mašnu.

 

Pored mame Verice Šerifović, koncertu su bili i Leontina Vukomanović sa mužem, Sinan Sakić, Marijin bivši menadžer Saša Mirković, Miroljub Kemiš sa ćerkom Zlatom, Džej Ramadanovski, Kristina i Nataša Bekvalac…

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here