ATAImages
Marija Šerifović

Marija Šerifović trenutno prolazi kroz novo životno razdbolje jer se brine o sinu Mariu, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. Pevačica je odgovorila i na pitanje kako će dečaku reći istinu o porodičnim okolnostima u kojima odrasta, ali je prvo opisala kakvi su joj utisci o majčinstvu.

– Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi – rekla je Marija, istakavši koja stvar je najvažnija kod gajenja dece.

– Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi – izjavila je Šerifovićeva, koja više nema neostvarenu želju.

– Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno. Marija je otkrila i da joj znače saveti koje dobija od drugih i iskusnijih majki – rekla je pevačica, koja voli interakciju sa ljudima koji je poštuju.

– Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada – zaključila je Marija za Story.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here