Marija Šerifović ponovo na Evrosongu?

0

Marija Šerifović: Jednom je pobedila na Evrosongu, može li ponovo?
 

– Kada je RTS pozvao Sašu Mirkovića, njegovu producentsku kuću „Beoton“ i kompozitora Vladimira Graića Graju da budu u ekipi za Evrosong, bilo je jasno da će izbor pasti na ozbiljne pevače. Oni su tim koji je 2007. pobedio sa Marijom Šerifović. Ona je svakako naš prvi izbor, ali ne odustajemo ni od Adila – kaže izvor "Blica" blizak organizaciji.

 

Da pobedi još jednom

Slučajno ili ne, Marija Šerifović je na Tviteru nedavno objavila zanimljiv status.
– A da idem na taj Evrosong da pobedim još jednom – napisala je pevačica.

Marija i Saša su se posvađali posle njene pobede u Helsinkiju, a zatim i pomirili, pa ne bi trebalo da bude problema u pregovorima.

– Marijin razlaz sa Mirkovićem nije bio prijatan. Iako je rekla da sa njim neće više sarađivati, mislim da će dobiti ponudu koja se ne odbija – uveren je naš sagovornik.

S obzirom na to da se Šerifovićeva odselila u Ameriku, novinari "Blica" nisu mogli da dobiju njen komentar, dok se, s duge strane, Adil nije javljao na telefon. S druge strane Saša Mirković je bio tajanstven.

– Graja i ja smo napravili spisak pevača koje želimo za Evrosong. Ove godine idemo na glas i kvalitet, a ne na šou – bio je kratak vlasnik „Beotona“.

 

Problematični Adil

I on se pominje kao mogući predstavnik: Adil Maksutović

Adil u medijima ima etiketu nasilnika jer je u decembru prošle godine fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski. Policija ga je privela, a Ana je na saslušanju potvrdila da ju je Adil tukao, dok je on negirao krivicu. Ipak, slučaj nikada nije završio na sudu, jer je ona odlučila da ga ne goni krivično.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here