ATAImages
Marija Šerifović

Žiri “Zvezda Granda” se ponovo našao u zajedničkoj klupi, ali u izmenjenom sastavu. Kako je voditeljka Sanja Kužet saopštila da je u drugom stanju, njena zamena je Ana Sević, a u nekoliko emisija Anu Bekutu menjaće Dragan Kojić Keba.

Marija Šerifović je ipak uspela i pored brojnih obaveza oko bebe da postigne sva snimanja, a nedavno je svoje kolege i pozvala da upoznaju malog Maria.

– Ja sam svim kolegama rekla da kada se sretnemo, tada ćemo se dogovoriti kad će ko i kog dana doći, i da spreme kovertu. Mario čeka koverte – rekla je Marija kroz smeh, dok se voditelj Voja Nedeljković našalio:

– Mario čeka.

Podsetimo, Marija je pomoću surogat majke dobila naslednika, a ceo proces obavljen je u Americi. Pevačica je radosne vesti saopštila, tek nakon njegovog rođenja, pa je tada i priznala da iza sebe ima nekoliko bezuspešnih vantelesnih oplodnja.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, “Zvezde Granda”, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto – napisala je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here