Youtube/Zadruga Official
Marijana Zonjić

Rijaliti učesnica Marijana Zonjić (25) tvrdi da je noć pred ulazak u Zadrugu provela u krevetu sa Acom Lukasom (52) i da je od njega dobila nepristojnu ponudu.

– Lukas najviše voli se*s sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu… Volim klasičan se*s jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak – rekla je Marijana.

– Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo… Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost – ispričala je zadrugarka.

– Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu – rekla je Marijana za Informer.

Zonjićeva je otkrila da pre ulaska u “Zadrugu 5” nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem.

– Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem… Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u “Zadruzi”, a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom – rekla je Marijana.

– Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi – dodala je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here