Printscreen
Marina Tucaković

Autorka brojnih hitova Marina Tucaković koja se već nekoliko godina bori s karcinomom dojke, otvoreno je pričala o svojoj bolesti i otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto – “Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta”, rekla je ona.

Kako je rekla za „Blic“, i dalje piše.

– Napišem. Radila sam za Suzanu, za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj „Čula sam da si odustala od karijere“, ona kaže „Ma ko ti to kaže“. Smeje se. Poslala mi je sinoć pesme, ali ih nisam preslušala.

Na pitanje šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama, Tucaković je odgovorila:

“Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno.”

– Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija jeste. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja verujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala neke trave, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, verovatno je i u snazi nešto, i u glavi. Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije – što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se –  rekla je Tucaković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here