Foto: Printscreen

Marinko Rokvić pre sedam dana morao je na hitnu operaciju, koju su mu uradili lekari u Kliničkom centru Srbije, a kako nam je otkrio njegov sin Nikola Rokvić, folker je operisao cistu.

Iako je otišao na rutinski pregled, doktori su Marinku poručili da bi trebalo što pre da se podvrgne hirurškoj intervneciji i odmah ga zadržali, te se već nedelju dana oporavlja u bolnici. Njegov sin, ispričao je kako se njegov otac oseća posle svega i otkrio kada će napustiti bolničku postelju.

– Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja – rekao je mladi Rokvić.

Podsetimo, u utorak 10. novembra u medijima je odjeknula vest da je popularni pevač hitno završio na operacionom stolu, a Nikola je tada potvrdio da se nakon zahvata njegov otac oseća dobro.

Pevač je otpočetka pandemije provodio vreme sa svojom porodicom i pridržavao se svih mera koje su savetovane. Pre pregleda koji je obavio, Marinko je vežbao i bio aktivan, što je dokazao i objavljivajući na Instagramu fotografije kako vežba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here